Barion Pixel
SZOFTVER CSOMAG - STUDENT - 2016

SZOFTVER CSOMAG - STUDENT - 2016

Cikkszám : CS-O16HS-W10H

Eredeti ár:62217 Ft
Akciós ár:20990 Ft
-66%
Ár / kg
Out Of Stock

  • CSOMAG TARTALMA
    • Office 2016 Home & Student (32/64 bit) elektronikus licenc (Retail/FPP)
    • Windows 10 Home (32/64 bit) elektronikus licenc

    Jelenleg nincs készleten!

    mail_outline Értesítést kérek!

    Microsoft Office 2016 Home & Student programcsomag

    Office 2016 H&S (Otthoni és Diák) programcsomag licenc, termékkulcs. Végleges, egyszer megvásárolható lifetime (örök) elektronikus licenc, termékkulcs és letölthető Office 2016 programcsomag. Az egyszer megvásárolható Office 1db PC-n használható alkalmazásokat tartalmaz, mint például a Word, az Excel és PowerPoint.

    Otthoni (magán) használatra szóló licenc. Az Office 2016 Home & Student szoftver verziót nem használhatja kereskedelmi, nonprofit vagy jövedelemszerzésre irányuló tevékenységre. Amennyiben üzleti (vállalati) felhasználásra szeretne Office terméket vásárolni, úgy az Office 2016 Professional Plus vagy az Office 2016 Home & Business kiadásokat ajánljuk.

    Könnyen válhat az Office 2016 programok gyakorlott felhasználójává. Amennyiben segítségre van szükség, csak írja a menüszalag "Mutasd meg" mezőbe a kérdést és választ kap rá a súgórendszertől. Az újra tervezett lehetőségekkel és témákkal beállítható és testre szabható az Office 2016 program úgy, ahogy annak legkényelmesebb a használata. Az Office H&S programcsomag teljes verziókban tartalmazza a Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, OneNote 2016 alkalmazás programokat.

    Tárolja online tárhelyen a fájljait és utazás közben is elérheti munkáit, illetve gyorsan engedélyezheti másoknak a fájlok véleményezését és szerkesztését. Az Office 2016 alapesetben egy saját, ingyenes 15GB-os felhőalapú tárhelyhez csatlakozik (OneDrive), amelynek köszönhetően távolról is szinte bárhonnan elérheti adatait, dokumentumait.

    Nyelvek
    Magyar, Angol, Német, Olasz, Francia, Lengyel, Szlovák, Orosz, Holland

    Szoftver kézbesítése
    Elektronikus Szoftver Kézbesítés, letöltés (Nincs szükség személyes átvételre, gyors használatbavétel.)

    Átvétel
    A termékekhez kizárólag elektronikus úton lehet hozzájutni, mint a letöltés vagy e-mail. A termékek minden tekintetben és funkciókban teljes mértékben megegyeznek a fizikai verzióval (a használt licencek esetében is), csak az átvétel módja más. Az ESD lényege a gyorsan és egyszerűen beszerezhető kulcsok és termékek, valamit a költséghatékonyság és környezetvédelem.

    Szoftver aktiválás
    A megvásárolt szoftver letöltése után elindítható a telepítés a számítógépre, illetve notebook-ra. A telepítés után lehet megadni a szoftver licenckulcsot és aktiválni a terméket. A termékkulcsot megtalálja a kézbesítési email-ben valamint a számlán. A vásárlás után kapott kézbesítési email levélben és a weboldalon is megtalálhatja a telepítéshez és aktiváláshoz segítséget nyújtó információkat és dokumentumokat.

    A Office 2016 Home & Student programcsomag alkalmazások

    - Word 2016 (modern szövegszerkesztő)
    - Excel 2016 (professzionális táblázatkezelő)
    - PowerPoint 2016 (hatékony prezentációkészítő)
    - OneNote 2016 (fejlett jegyzet rendszerező)

    Az Office Home & Student kiadás nem tartalmazza az Outlook és a vállalati Skype, OneDrive programokat

    Minimális rendszerkövetelmények

    - 1 gigahertz (Ghz) vagy gyorsabb x86 vagy x64 bites processzor SSE2-vel
    - 1 GB RAM (32 bit); 2 GB RAM (64 bit)
    - 3,0 GB szabad merevlemez-terület
    - Windows 7, 8, 10, Windows Server 2008 R2 vagy Windows Server 2012
    - Nem kompatibilis az Apple MAC számítógéppel

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

    Windows 10 Home operációs rendszer

    A Windows 10 Home operációs rendszer a már jól ismert Windows és az új fejlesztések kombinációja. A számítógép indítás és a munka folyatása villámgyors az olyan technológiáknak köszönhetően, mint az InstantGo1. A Windows 10 Home minden eddiginél több biztonsági szolgáltatást tartalmaz, hogy megfelelő védelmet nyújtson a vírusok, kártékony szoftverekkel szemben. A Windows 10 az aktuális tevékenységhez és eszközhöz optimalizálja a felületet. A képernyőn megjelenő funkciók változnak a könnyebb navigáció érdekében, az alkalmazások pedig kiválóan alkalmazkodnak a kis és nagy felbontású képernyőkhöz egyaránt.

    Szoftver kézbesítése
    Elektronikus Szoftver Kézbesítés, letöltés. (Nincs szükség személyes átvételre, gyors használatbavétel.)

    Átvétel
    A szoftver termékekhez kizárólag elektronikus úton lehet hozzájutni, mint a letöltés vagy e-mail. Az elektronikusan kézbesített Windows szoftver termékek minden tekintetben és funkciókban teljes mértékben megegyeznek a fizikai verzióval, a használt licencek esetében is, csak az átvétel módja más. Az ESD lényege a gyorsan és egyszerűen beszerezhető termékkulcsok és szoftver termékek, valamit a költséghatékonyság és környezetvédelem.

    Szoftver aktiválása
    A megvásárolt Win 10 szoftver letöltése után elindítható a telepítés a számítógépre, illetve notebook-ra. A telepítés közben vagy utána lehetséges megadni a szoftver licenckulcsot. A termékkulcsot megtalálja a kézbesítési emailben vagy a számlán. A vásárlás után kapott kézbesítési email levélben és a weboldalon is megtalálhatja a Windows 10 telepítéshez és aktiváláshoz segítséget nyújtó információkat, dokumentációt.

    Funkcióbeli újítások a Windows 10 Home operációs rendszerben.
    A Windows 10 Home operációs rendszerben a startmenü is tovább lett fejlesztve. A startmenü felhasználói felület egy csempeszerű ikonrendszert tartalmaz, amely egyéni módon szabható testre, illetve rendezhető. Az asztal új funkciókat tartalmaz, így egyszerre több virtuális asztalt lehet létrehozni és kezelni. A Microsoft Windows 10 Home egyebek mellett hozzáférést ajánl a Microsoft alkalmazás áruházához. Az előző rendszerekben már megszokott programok, mint az e-mail, naptár, zene, fotó, videó alkalmazások szintén az operációs rendszer részét képezik.

    • Kézbesítés tartalma:
    • - Hiteles e-számla
    • - Aktiváló licenckulcs
    • - Eladói nyilatkozat
    • - Gyártói letöltő link
    • - Telepítési útmutató
    • - A dokumentumok tartalmazzák az EU-s jogszabályoknak megfelelő eladói nyilatkozatot és tartalmat.
    • - A termék kifizetése után 24 órán belül a vásárló e-mail címére történik a licenckulcs és dokumentumok kézbesítése.
    • - A szoftver teljes verziója a Microsoft hivatalos oldaláról tölthető le és telepíthető.
    • - A hivatalos Microsoft letöltő linket a vásárláskor az aktiváló kóddal (licenckulcs) együtt megkapja a vásárló.
    • Leírás:
    • A megvásárolt aktiváló kulcs globálisan bármely nyelvű rendszerhez használható, így a Magyar verzióhoz is.
    • Az aktiválási kulcs megvásárlása 1 darab számítógéphez, vagy notebookhoz való korlátlan használatra jogosít végleges aktiválással egy felhasználó részére.
    • Esetlegesen egy már korábban telepített szoftver esetén, amennyiben nem sikerül utólag aktiválni, úgy a kapott letöltő linken lévő hivatalos szoftver telepítésre lehet szükség.
    • Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk, hogy telepítse újra a szoftvert a gyártó oldalán elérhetővé tett link-ről.
    • Az aktiváláshoz szükséges, hogy a számítógép aktív internet kapcsolattal rendelkezzen.
    • Az Európai Legfelsőbb Bíróság 2012. július 3-i, (C-128/11.) határozata alapján a szoftvergyártók nem tilthatják meg a használt, vagy a felnem használt szoftverlicencek tovább értékesítését (beleértve az OEM, Retail, Volume konstrukciókat is), még abban az esetben sem, ha azt az EULA tiltja vagy a hozzá való programokat az internetről töltötte le a felhasználó. A jogszabályi előírások értelmében letölthető szoftvertermékekre jellegéből adódóan nem vonatkozik elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására. A leírt adatok és jellemzők a gyártó, illetve a forgalmazó által közzétett adatok, akik fenntartják a változtatás jogát. Minden márkanév, illusztráció, logó csak a termék leírására szolgál. A márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.
    • Elektronikus Szoftver Kézbesítés - ESD (Electronic Software Delivery)
    • ESD - termékekhez kizárólag elektronikus úton lehet hozzájutni
    • ESD - lényege a gyorsan és egyszerűen beszerezés költséghatékonyság és környezetvédelem

    Elérhetőségek

    Web: www.szoftverbazis.eu
    Email: info.szoftverbazis@gmail.com
    Telefon: +36 20 318 5009

    Segítség

    GYIK
    Telepítés
    Kapcsolat